Aller au contenu

VIVAQUA tot uw dienst

VIVAQUA produceert en verdeelt leidingwater in het Brusselse Gewest. Vandaag beheert ons bedrijf in de hoofdstad ook het rioolnet en bindt het de strijd aan tegen de overstromingen. VIVAQUA staat aan uw zijde in uw dagelijks leven.

 • Hoe kunnen we u helpen?

  Hoe kunnen we u helpen?

  Wenst u contact op te nemen met onze Klantendienst of met onze technici? Hebt u een vraag of bent u op zoek naar een formulier?

 • In dringende technische gevallen

  In dringende technische gevallen

  Neem contact op met onze interventiedienst, die alle dagen de klok rond bereikbaar is

  02 739 52 11

 • De waterkwaliteit in uw straat

  De waterkwaliteit in uw straat

  Wilt u meer weten over de samenstelling van het water dat bij u uit de kraan komt? Raadpleeg onze analyseverslagen.

Nieuws

Meer nieuws

Werken in uw buurt?

Om zijn opdrachten op het vlak van waterdistributie en riolering te vervullen, beheert VIVAQUA de leidingen die het drinkwater tot bij u thuis aanvoeren en de riolen die het afvalwater afvoeren. Het is dus noodzakelijk dat er werken worden verricht om deze netten te onderhouden: onze werknemers vernieuwen of herstellen water- en rioolleidingen volgens een jaarlijks vastgesteld programma.

Woont u in de buurt van een van onze geplande werken? Hier vindt u alle nuttige informatie.

Werken in uitvoering

VIVAQUA werft aan: join us!

Bent u arbeid(st)er, technicus of hebt u een administratief profiel? VIVAQUA is op zoek naar gemotiveerde medewerk(st)ers met verschillende profielen. Spreekt een baan die zinvol is en een evenwicht biedt tussen werk en privéleven u wel aan? Wacht niet langer en word onze nieuwe collega: sluit u aan bij professionals die gepassioneerd en trots zijn op hun werk ten dienste van de burgers.

Raadpleeg onze vacatures

Onze tarieven, uw factuur

Bent u een (toekomstige) klant? Bent u op zoek naar informatie over de verschillende waterleveringstarieven, de onlinebetaling, de driemaandelijkse facturering of de forfaitaire prijzen voor de aansluiting op het distributie- en rioolnet?

Meer weten

Opneming van uw meterstand

Was u niet thuis toen onze collega-meteropnemer langskwam? Maak u geen zorgen, u kunt ons gemakkelijk uw meterstand bezorgen. Een correcte meteropneming is de garantie voor een correcte facturering.

Wat moet u doen?

Water, ons vak

© 2022 Vivaqua | Cookies policy