Aller au contenu

Sponsoring

VIVAQUA steunt initiatieven die mensen aanmoedigen leidingwater te drinken.

Ons bedrijf schenkt herbruikbare drinkflessen, karaffen en bekers aan organisaties of scholen die ook achter dit doel staan. VIVAQUA neemt eveneens deel aan openbare evenementen zoals de nationale feestdag, het Milieufeest, Landelijk Brussel, … en kan de organisatoren fonteinen of standpijpen ter beschikking stellen om water te verdelen aan de deelnemers.

Wilt u sponsoring ontvangen voor een bepaalde activiteit of evenement? Vul dit formulier in en bezorg het ons ten minste 2 maanden vóór de datum van de activiteit of het evenement. Alle sponsoringsaanvragen moeten worden goedgekeurd door ons Uitvoerend Comité, dat zich het recht voorbehoudt om niet in te gaan op een verzoek.

Aanvraag om waterpunten

Vergeet niet bij uw aanvraag een plattegrond van het terrein te voegen waarop de exacte plaats(en) is (zijn) aangegeven waar u dit (deze) waterpunt(en) wenst. De installatie zal echter worden uitgevoerd volgens de voorschriften van onze technische dienst. Daarom zal (zullen) dit (deze) waterpunt(en) zich niet altijd kunnen bevinden op de door u gewenste plaats. 

© 2022 Vivaqua | Cookies policy