Aller au contenu

Antwoorden op uw vaak gestelde vragen

 • Het verzenden van de jaarlijkse facturen heeft vertraging opgelopen. Maak u geen zorgen als u uw jaarlijkse factuur nog niet heeft ontvangen. U ontvangt ze in de komende weken. Uiteraard hoeft u eventuele aanmaningskosten niet te betalen.

  Belangrijk : voor het waterverbruik vanaf 2022 worden nieuwe tarieven toegepast.

 • Het verzenden van voorschotfacturen werd tussen december en januari stopgezet. Als u ervoor gekozen hebt uw facturen maandelijks via Doccle te betalen, hebt u waarschijnlijk verschillende facturen voor hetzelfde bedrag tegelijk ontvangen. Dit is geen vergissing: u moet ze allemaal betalen.

  Sinds februari is alles weer in orde: de facturen worden in het gebruikelijke ritme verzonden (1 per maand).

 • Door technische problemen hebben onze medewerkers van de klantendienst een zeer grote achterstand in het behandelen van dossiers. Uw aanvraag is één van de dossiers dat nog moet worden behandeld.  Onze medewerkers zullen deze zo snel mogelijk behandelen. Wij danken u voor uw geduld en begrip.

  Lees meer over verhuizingen en verandering van huurder/eigenaar

 • Door technische problemen hebben onze medewerkers van de klantendienst een zeer grote achterstand in het behandelen van dossiers. Daardoor krijgen ze ook een groot aantal telefoons en e-mails, wat hun werklast verhoogt. Onze medewerkers doen hun uiterste best om de oproepen te beantwoorden.

  Om de achterstand in te halen, werden de openingsuren van ons callcenter (02/ 518 88 10) aangepast: het callcenter is enkel bereikbaar tussen 9.00 en 15.00 uur. Wij danken u voor uw geduld en uw begrip.

 • Door technische problemen hebben onze medewerkers van de klantendienst een zeer grote achterstand in het behandelen van dossiers. Daardoor krijgen ze ook een groot aantal telefonische oproepen en e-mails, wat hun werklast verhoogd.

  Onze medewerkers doen hun uiterste best om de achterstand in te halen maar u zal waarschijnlijk een aantal weken moeten wachten alvorens een antwoord te krijgen.

© 2022 Vivaqua | Cookies policy