Bescherming van de persoonsgegevens

VIVAQUA hecht veel belang aan de bescherming van de persoonsgegevens die het moet verwerken. Daarom heeft VIVAQUA een privacycharter opgesteld waarin u al de nodige informatie vindt over de manier waarop VIVAQUA uw privacy beschermt en uw persoonsgegevens verwerkt. 

 

Wat houdt de verwerking van persoonsgegevens in? Wanneer en waarom verzamelt VIVAQUA uw persoonsgegevens? Welke rechten hebt u hierop en hoe kunt u ze uitoefenen? In het privacycharter vindt u een antwoord op al die vragen. 

 

VIVAQUA verbindt zich ertoe een veilige verwerking van uw persoonsgegevens te garanderen, conform het Europees reglement van 26 april 2016 (AVG). Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verkocht aan derden of op een niet-beveiligde manier worden gedeeld met diensten of bedrijven die voor rekening van VIVAQUA werken.

 

Cookies

VIVAQUA gebruikt cookies op zijn website om u een betere surfervaring te bieden, het websiteverkeer te analyseren en de inhoud te personaliseren.

Ontdek hoe het die cookies gebruikt en hoe u ze kunt beheren op: Cookie policy 

 

Hoe kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming?

VIVAQUA heeft een functionaris voor gegevensbescherming aangewezen. Hij moet er met name op onafhankelijke wijze op toezien dat de regels voor de bescherming en het beheer van uw persoonsgegevens intern worden toegepast en moet samenwerken met de gegevensbeschermingsautoriteit.

 

U kunt contact met hem opnemen:

  • door een brief te sturen naar de functionaris voor gegevensbescherming, Keizerinlaan 17-19, 1000 Brussel
  • door een e-mail te sturen naar privacy@vivaqua.be

 

Meer info over de AVG: www.gegevensbeschermingsautoriteit.be